Specialisten actief in heel Flevoland
98% binnen 2 uur op locatie
24/7 Service - Altijd beschikbaar
Volg ons:
Tarieven
Wij streven naar transparantie in onze werkwijze en willen daarom graag vooraf een overzicht van onze tarieven met je delen. Op deze manier vermijden we verrassingen en onverwachte kosten achteraf. Onze medewerkers werken altijd met een offerte en een inschatting van de kosten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hulp nodig? Bel ons: 036 808 0575

Onze tarieven
Onze tarieven
DAGTARIEVEN (07:30 T/M 16:30)

De voorrijkosten en het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht. Alle tarieven zijn exclusief 21% btw. Tussen 16:30 en 00:00 is er een toeslag van 50%

Tussen 00:00 en 07:30 is er een toeslag van 100%

In het weekend en op feestdagen is er een toeslag van 75%

  * Bij een camera inspectie indien nodig zal de riolering met de hogedruk gereinigd moeten worden.

  ** Let op dat wortel snijden een tijdelijke oplossing is. De wortels kunnen niet volledig weg.
Voorrijkosten €40,00
Uurloon (tevens ook starttarief 1e uur) €84,10
Gebruik veermachine €161,25
Gebruik hogedruk (ingebouwd in de bus) €161,25
Gebruik camera inspectie zonder verslag* €191,25
Gebruik camera inspectie met opnamen verslag op SD kaart* €257,80
Gebruik steamer (stankonderzoek) €171,25
Gebruik detectie om riool op te sporen €171,25
Wortelsnijder per gebruik t/m riool 160 mm** €217,80
Hoe wij te werk gaan
Ons driedelige proces.
In slechts 3 stappen kan een ervaren loodgieter vakkundig jouw kraan vervangen, lekkages oplossen, gas- of waterleidingen verleggen of andere water-, gas- en sanitairklussen voor je uitvoeren.

1. Diagnose van het probleem
Het team zal hier een diagnose van het probleem maken.
2. Prijs indicatie maken
De loodgieter zal hier een prijs indicatie maken zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.
3. Aan de slag
De loodgieter gaat aan de slag. Gemiddeld genomen kost deze dienst een uur tot anderhalf.
Plan een afspraak in

  5.400
  Tevreden klanten
  onze diensten
  Niet gevonden wat je zocht?
  Antwoorden op veelgestelde vragen

  Loodgietersproblemen kunnen uiterst frustrerend zijn, vooral als dit het geval is betekent dat u uw toilet, wastafel, douche of al het bovenstaande niet kunt gebruiken! Heeft u loodgietersvragen?

  Stel jouw vraag
  Wat voor werkzaamheden voert de loodgieter in Almere uit?
  Onze gecertificeerde loodgieter in Almere komt bij je langs en inspecteert het probleem. Door middel van nieuwe apparaten lost onze loodgieter het probleem snel en efficiënt voor je op. Vak Loodgieter voert werkzaamheden uit zoals een riool ontstoppen, een afvoer ontstoppen, een gootsteen ontstoppen en cv-ketel onderhoud. Ook bieden wij lekdetectie aan om lekkages op te sporen. Daarnaast doen wij ook aan renovatie en onderhoud. Bel ons gerust om te vragen naar meer mogelijkheden; wij staan 24 uur per dag klaar om jou te helpen.
  Kan ik ook een spoed afspraak maken?
  Ja zeker! Bij Vak Loodgieter bieden wij spoedservice aan in Almere. Wij staan 24 uur, dag en nacht, paraat om je problemen in huis op te lossen. Je kunt rekenen op de expertise van onze loodgieter in Almere, die altijd voorbereid is op elk ingewikkeld probleem en is uitgerust met de benodigde gereedschappen.

  Ontdek je een lekkage midden in de nacht? Of is er sprake van een verstopping tijdens de feestdagen? Geen probleem! Onze ervaren loodgieters in Almere komen direct ter plaatse. Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor een afspraak.
  Kan ik een afspraak maken als ik meerdere problemen heb?
  Natuurlijk! Als je bij het maken van een afspraak aangeeft dat je te maken hebt met meerdere problemen, zorgen wij ervoor dat de loodgieter in Almere genoeg tijd heeft om je problemen snel en zorgvuldig te verhelpen. Ook voor spoedgevallen staat onze loodgieter Almere dezelfde dag voor je klaar! Maak een afspraak.
  Wees gerust, de loodgieter in Almere fixt het!
  Of het nu gaat om uiteenlopende problemen of het renoveren van een complete keuken; onze loodgieters in Almere staan 24/7 voor je klaar. Heb je een probleem dat niet op zich kan laten wachten? Bel ons en wij sturen een spoed loodgieter in Almere direct jouw kant op.

  Vak Loodgieter is jouw betrouwbare partner voor al je loodgietersproblemen. Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak.