Specialisten actief in heel Flevoland
98% binnen 2 uur op locatie
24/7 Service - Altijd beschikbaar
Volg ons:

Over ons

Welkom bij Vak Loodgieter, jouw betrouwbare partner voor al je loodgietersproblemen en natuurlijk de nummer #1 in Utrecht. Wij zijn al jaren een succesvol bedrijf in het leveren van professionele diensten. Heb jij een probleem waar je niet uitkomt en ben jij opzoek naar echte vakmannen? Dan ben jij bij ons op het juiste adres!

Door onze 24/7 service kunnen wij je niet alleen tijdens de kantoortijden maar dus ten alle tijden, zelfs met feestdagen, een afspraak met je inplannen om uiteenlopende problemen op te lossen. Ons doel is dan ook echt om jou met een glimlach te verlaten want klanttevredenheid staat bij ons centraal.

5203+

opdrachten

13

vakmannen

8

Jaar ervaring

De vakspecialisten die jij zoekt

  Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele vakspecialisten die aandachtig naar je probleem luisteren en ervoor zorgen dat elk probleem snel en zorgvuldig wordt opgelost. Door te investeren in moderne apparatuur met de nieuwste technologieën, kunnen wij uitstekende service bieden tegen een eerlijke prijs.
  Naast het verhelpen van loodgietersproblemen, verzorgen wij ook renovaties en verbouwingen van je sanitair, waaronder stuc- en schilderwerk.
Jouw betrouwbare loodgieter
Bedrijfsvisie

Hulp nodig? Bel ons op

Prijs

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel, en dat merkt u meteen aan onze prijzen. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven vindt u bij ons de tarieven gewoon op de website.

Wij hechten waarde aan eerlijke prijzen, zodat u met een gerust hart voor onze service kunt kiezen. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Service

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Bij goede service hoort bereikbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn 24/7 te bereiken bij

problemen of vragen. We denken graag met u mee en horen ook graag achteraf wat u ervan vond. Wij staan altijd open voor feedback en verbetering!

Kwaliteit

Kwaliteit Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze standaard te waarborgen, werken wij uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Bij Vak Loodgieter maken we gebruik van de

nieuwste technologie, waaronder een hogedruk spuitwagen en geavanceerde rioolcamera’s. Zo kunnen we uw problemen snel en effectief oplossen.

Mission & Vision
Procedure
Hoe gaan wij te werk

Zodra je ons belt en vertelt waar je problemen mee hebt, maken we samen een afspraak wanneer het jou schikt. Je ontvangt een sms met daarin het exacte tijdstip dat onze loodgieter bij jou thuis arriveert. Onze loodgieter in Almere zal het probleem inspecteren en aan de hand daarvan stelt hij een offerte voor je op. Als je akkoord gaat met de offerte, begint de loodgieter met de werkzaamheden. De voorrijkosten zijn inbegrepen in de offerte.

Bekijk onze tarieven als je meer wilt weten over de prijsstelling van onze diensten.

1. Neem contact met ons op
Bel ons, vul ons aanvraagformulier in of stuur een mail.
2. Monteur komt langs
Wij plannen direct een afspraak in met een ervaren monteur. Je wordt via sms op de hoogte gehouden van het exacte tijdstip van zijn aankomst.
3. Opgelost en nazorg
Ons team weet voorop te blijven door continu de nieuwste ontwikkelingen te integreren.

Hulp nodig? Bel ons op

Ons team
Uw professionele loodgieter
In slechts 3 stappen kan een ervaren loodgieter vakkundig jouw kraan vervangen, lekkages oplossen, gas- of waterleidingen verleggen of andere water-, gas- en sanitairklussen voor je uitvoeren.

Peter Bouwmans

Functie: Loodgieter

Peter Bouwmans is een ervaren loodgieter en monteur met een staat van dienst van 10 jaar.

Herman De Vries

Functie: Loodgieter

Herman De Vries is een ervaren loodgieter en monteur met een staat van dienst van 10 jaar.

Uitstekende service

Onze servicedesk is 24/7 beschikbaar voor al je vragen. Onze loodgieters in Utrecht kunnen niet wachten om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Jij hebt de controle, jij bepaalt uiteindelijk waar en wanneer wij langs kunnen komen om je uit de brand te helpen. Bel ons gerust op voor al je vragen en onze beschikbaarheid voordat je beslist of wij het bedrijf zijn die jij nodig hebt.

De klant aan het woord

Wij begrijpen dat je wellicht nog niet helemaal bent overtuigd om voor Vak Loodgieter te kiezen. Onze klanten vertellen graag wat hun ervaring met Vak Loodgieter was zodat je zelf kunt inzien wat klanten van ons werk vinden. Dit zodat je een weloverwogen keuze kunt maken over wie je wilt benaderen voor een afspraak. Lees wat voor indruk we hebben achtergelaten bij onze klanten.

Plan een afspraak in

  5.400
  Tevreden klanten
  Antwoorden op veelgestelde vragen

  Loodgietersproblemen kunnen uiterst frustrerend zijn, vooral als dit het geval is betekent dat u uw toilet, wastafel, douche of al het bovenstaande niet kunt gebruiken! Heeft u loodgietersvragen?

  Stel jouw vraag
  Wat voor werkzaamheden voert de loodgieter in Almere uit?
  Onze gecertificeerde loodgieter in Almere komt bij je langs en inspecteert het probleem. Door middel van nieuwe apparaten lost onze loodgieter het probleem snel en efficiënt voor je op. Vak Loodgieter voert werkzaamheden uit zoals een riool ontstoppen, een afvoer ontstoppen, een gootsteen ontstoppen en cv-ketel onderhoud. Ook bieden wij lekdetectie aan om lekkages op te sporen. Daarnaast doen wij ook aan renovatie en onderhoud. Bel ons gerust om te vragen naar meer mogelijkheden; wij staan 24 uur per dag klaar om jou te helpen.
  Kan ik ook een spoed afspraak maken?
  Ja zeker! Bij Vak Loodgieter bieden wij spoedservice aan in Almere. Wij staan 24 uur, dag en nacht, paraat om je problemen in huis op te lossen. Je kunt rekenen op de expertise van onze loodgieter in Almere, die altijd voorbereid is op elk ingewikkeld probleem en is uitgerust met de benodigde gereedschappen.

  Ontdek je een lekkage midden in de nacht? Of is er sprake van een verstopping tijdens de feestdagen? Geen probleem! Onze ervaren loodgieters in Almere komen direct ter plaatse. Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor een afspraak.
  Kan ik een afspraak maken als ik meerdere problemen heb?
  Natuurlijk! Als je bij het maken van een afspraak aangeeft dat je te maken hebt met meerdere problemen, zorgen wij ervoor dat de loodgieter in Almere genoeg tijd heeft om je problemen snel en zorgvuldig te verhelpen. Ook voor spoedgevallen staat onze loodgieter Almere dezelfde dag voor je klaar! Maak een afspraak.
  Wees gerust, de loodgieter in Almere fixt het!
  Of het nu gaat om uiteenlopende problemen of het renoveren van een complete keuken; onze loodgieters in Almere staan 24/7 voor je klaar. Heb je een probleem dat niet op zich kan laten wachten? Bel ons en wij sturen een spoed loodgieter in Almere direct jouw kant op.

  Vak Loodgieter is jouw betrouwbare partner voor al je loodgietersproblemen. Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak.