Specialisten actief in heel Flevoland
98% binnen 2 uur op locatie
24/7 Service - Altijd beschikbaar
Volg ons:
Onze diensten
Onze beschikbare diensten
We weten dat het zoeken naar loodgieterswerk een soort mijnenveld kan zijn,vooral als u een lekkage heeft opgelopen of een storing heeft gehad
Ontdek onze uitgebreide dienstverlening in Almere
Vak Loodgieter Almere staat 24/7 voor je klaar voor al je loodgietersbehoeften. Onze hooggekwalificeerde vakmensen zorgen ervoor dat we elke klus, groot of klein, succesvol oplossen. Of het gaat om reparaties of een compleet nieuwe keuken of behoefte hebt aan preventieve controle, Vak Loodgieter Almere is er om je te helpen.

Hulp nodig? Bel ons: 036 808 0575

Algemene onderhoud en inspectie
Het is niet altijd eenvoudig om zelf de oorzaak van een probleem te achterhalen. Daarom bieden wij uitgebreide inspecties aan waarbij we met geavanceerde technieken en apparatuur je probleem opsporen. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken, zodat we je snel kunnen helpen.

Verstoppingen oorzaken
Verstoppingen kunnen verschillende oorzaken. Wij hebben de kennis en middelen om alle soorten verstoppingen effectief aan te pakken. Hier zijn enkele voorbeelden van verstoppingen die wij regelmatig verhelpen:

Brede dienstverlening
Naast het verhelpen van verstoppingen bieden wij ook andere diensten aan, zoals:

24/7 bereikbaarheid
We begrijpen dat loodgietersproblemen zich op elk moment kunnen voordoen, daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Of het nu midden in de nacht is of tijdens feestdagen, je kunt altijd rekenen op de snelle en professionele service van Vak Loodgieter Almere. Bij Vak Loodgieter Almere streven we naar volledige klanttevredenheid. Ons team staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en biedt op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat je altijd tevreden bent met het eindresultaat. Bij Vak Loodgieter Almere zijn we er om je te helpen, wanneer je ons ook nodig hebt. Neem contact met ons op en ervaar zelf waarom wij de nummer #1 in Almere zijn.

Mission & Vision
Procedure
Hoe gaan wij te werk

Zodra je ons belt en vertelt waar je problemen mee hebt, maken we samen een afspraak wanneer het jou schikt. Je ontvangt een sms met daarin het exacte tijdstip dat onze loodgieter bij jou thuis arriveert. Onze loodgieter in Almere zal het probleem inspecteren en aan de hand daarvan stelt hij een offerte voor je op. Als je akkoord gaat met de offerte, begint de loodgieter met de werkzaamheden. De voorrijkosten zijn inbegrepen in de offerte.

Bekijk onze tarieven als je meer wilt weten over de prijsstelling van onze diensten.

1. Neem contact met ons op
Bel ons, vul ons aanvraagformulier in of stuur een mail.
2. Monteur komt langs
Wij plannen direct een afspraak in met een ervaren monteur. Je wordt via sms op de hoogte gehouden van het exacte tijdstip van zijn aankomst.
3. Opgelost en nazorg
Ons team weet voorop te blijven door continu de nieuwste ontwikkelingen te integreren.
Plan een afspraak in

  5.400
  Tevreden klanten
  veelgestelde vragen
  FAQ

  Loodgietersproblemen kunnen uiterst frustrerend zijn, vooral als dit het geval is betekent dat u uw toilet, wastafel, douche of al het bovenstaande niet kunt gebruiken! Heeft u loodgietersvragen?

  Stel jouw vraag
  In welke regio zijn jullie beschikbaar?
  Wij zijn werkzaam in de volgende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland
  Hoe maak ik een afspraak?
  Wij zijn werkzaam in de volgende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland
  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  Wij zijn werkzaam in de volgende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland